MAANSIIRRON DUMPPERIT JA KAIVINKONEET PETÄJÄVEDELTÄ

Ota yhteyttä!

Kytömaa Oy tekee rakentamisen ja maansiirron urakat omalla kalustolla. Tällä hetkellä kalustoomme lukeutuu kaksi kaivinkonetta ja kolme dumpperia. Lisäksi koneisiimme kuuluvat normaalit kauhavarusteet sekä Kobelcon energiapuukoura. Metsätyöhön, joen kaivamiseen sekä talvella lumen kaivamiseen ja poistamiseen työmaa-alueelta käytämme Volvon ja Kobelcon kaivinkoneita. Käytössämme on myös kolme suurikokoista Volvon dumpperia, joilla kokoamme mullan, soran ja sepelin kaltaisen maa-aineksen ja siirrämme sen toiseen paikkaan joko työmaan alueella tai työmaiden välillä. Dumpperilla maa-aineksen kuljetus onnistuu luotettavasti myös haastavassa maastossa. 


Olemme valinneet käyttämämme koneet, jotta voisimme taata urakointimme laadun ja tehokkuuden. Tehokkaan työn ja luotettavan lopputuloksen kannalta on tärkeää, että käyttämämme laitteet ovat helppohuoltoisia ja soveltuvat karuihin suomalaisiin olosuhteisiin. Koska teemme paljon infrarakentamisen töitä metsäisessä Keski-Suomessa, tarvitsemme koneiston, joka taipuu suuriin maansiirto-operaatioihin ja kulkee luotettavasti myös vaikeakulkuisella maaperällä.

Kaivinkoneet

Kaivinkoneet soveltuvat rakennustyön lisäksi metsätöihin ja vesialueiden kaivuutöihin. Käyttämämme kaivinkoneet mahdollistavat energiatehokkaan ja laadukkaan työnjäljen. Tällä hetkellä meillä on kaksi erimerkkistä kaivinkonetta: 

  • Volvo ec210c vm. -11
  • Kobelco 135 vm. -00

Dumpperikalusto

Käytämme päivittäisessä työssämme kolmea dumpperia, jotka mahdollistavat painavan maa-aineskuorman kuljetuksen liukkaalla, lumisella tai mutaisella maaperällä. Yhdellä dumpperilla on mahdollista kuljettaa kerralla jopa 30 tonnin kuorma. Tällä hetkellä kaikki kolme Petäjäveden dumpperiamme ovat Volvoja: 

  • Volvo A30c vm. -97
  • Volvo A30 vm. -91