Rakennusten perustustyöt ja muut palvelumme Petäjävedellä – luotettavasti!

Pyydä tarjous!

Etsitkö luotettavaa ja joustavaa maansiirron ammattilaista tekemään maanrakennuksen, kunnallistekniikan rakentamisen tai rakennusten perustustyöt Petäjävedellä? Teemme tie- ja pohjarakentamistyöt, rakennusten perustustyöt, kunnallistekniset työt sekä muut maa-aineksien siirrot koko Keski-Suomen alueella, omalla kalustollamme. Hoidamme niin pienet kuin isot maansiirtotyöt. Tarjoamme palvelujamme myös yksityishenkilöille, kuten omakotitalon rakentajille tai kesämökin kunnostajille. 

Palvelemme omalla kalustolla

Käytössämme on oma kahden kaivinkoneen ja kolmen dumpperin kalusto, joilla teemme maansiirrot kunnallistekniikan, pohjarakentamisen ja rakennusten perustustöiden urakoissa. Meillä on yli 10 vuoden kokemus muun muassa tie- ja vesirakentamisesta, viemäriverkoston rakentamisesta, katujen, torien ja pysäköintialueiden rakentamisesta sekä muista infra-alan urakoista. Kalustomme mahdollistaa sekä pienet että suuret työt. Saat meidät kiinni parhaiten puhelimella ja sähköpostilla. Tervetuloa Kytömaan asiakkaaksi!

Lue lisää kalustostamme

Maansiirto

Kytömaa Oy tarjoaa maansiirtoa työmailla ja työmaiden välillä. Hoidamme työn omalla kalustolla luotettavasti ja sovitussa aikataulussa. Kalustollamme kuljetamme tarpeidesi mukaan maa-ainesta, kuten multaa, soraa, sepeliä, kuoriketta ja hiekkalaatikkohiekkaa. Kalustomme soveltuu niin yksityisasiakkaiden kuin suurten rakennuttajienkin tarpeisiin.

Rakennustyöt

Teemme julkisen ja yksityisen sektorin edustajille tie- ja pohjarakentamistyöt, rakennusten perustustyöt sekä kunnallistekniset työt. Tarvitsetpa sitten ammattitaitoisen maansiirtourakoitsijan palveluita vesi- ja viemäriverkkojen rakentamiseen tai maanrakennuksen työmaalle, pyydä tarjous Kytömaa Oy:lta.